Oua ochiuri, in cuib de spaghete fara gluten

de Merisor in Spaghete, 12 Mar 2016 | 3504 vizualizari

 

Ce poate fi mai gustos, decat un mic dejun sanatos si aspectuos?
Cu ajutorul spaghetelor fara gluten, de la Schar, am incropit acest mic dejun copios: oua ochiuri, in cuib de spaghete fara gluten, cu care mi-am incantat baietii de la prima ora.
 

 

INGREDIENTE

  • 250 g spaghete fara gluten, de la Schar
  • apa
  • sare
  • 4 oua
  • 4 bucati carne de porc(friptura)
  • 1 ardei gras, rosu
  • 100 g unt
  • frunze de busuioc
  • praf de ghimbir
  • 25 g parmezan ras
  • 25 g cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua ochiuri, in cuib de spaghete fara gluten:

Fierbem spaghetele in apa clocotita cu sare pana cand sunt bine patrunse, apoi le scurgem, dar nu le trecem prin jet de apa rece.

Ungem cu unt,  din belsug, niste forme de minitarte si asezam spaghetele in ele.

Punem cate incap si le facem o adancitura la mijloc.

Presaram din loc in loc frunze proaspete de busuioc, apoi asezam la mijlocul lor, fasii de ardei gras si bucati de carne, apoi presaram putin praf de ghimbir si spargem cate un ou, deasupra.

Dam formele la cuptorul incins pentru 15 minute, la 180 de grade, sau pana cand oul este bine preparat, iar catre final, adaugam pe margini si cascavalul ras si parmezanul.

Sunt tare bune si de efect aceste oua ochiuri, in cuib de spaghete fara gluten!

 

TIPS-URI

1

Inainte de a se scoate cuiburile de spaghete din forme, trebuie lasate sa se tempereze cateva minute.

2

Eu nu am mai dispus de acest timp si abia am apucat sa fac pozele de final, pentru ca se grabeau baietii si le-au devorat rapid. :))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua ochiuri, in cuib de spaghete fara gluten" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

simona72 1

13.03.2016, 08:28

Ce idei frumoase ai tu Meri!

Gherca Daniela 1

13.03.2016, 11:32

foarte bune!

mihaelar63 1

15.03.2016, 08:16

Declar ca-mi plac si doresc si cuibul si ouale

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spanac scazut cu sunca si ochiuri