Oua posate cu legume si somon afumat

de Rocsi in Mancaruri de legume, 23 Aug 2021 | 4915 vizualizari

 

"Retete de suflet"
Un deliciu de vara, de sezon, rapid si super gustos! Puteti folosi si alte legume, ceva branzeturi, in loc de somon niste fileuri de muschi file sau bacon, dar merita incercata reteta. O sa va placa foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • 1 rosie mare
  • 1 ardei kapia
  • 100 gr somon afumat feliat
  • 3 oua
  • 1 ceapa verde
  • 6 cubulete gorgonzola dulce
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura si jumatate otet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua posate cu legume si somon afumat:

Rosia o decojiti de pielita, o taiati cuburi.

Ardeiul kapia curatat de cotor si seminte, il taiati patratele.

Intr-o tigaie puneti uleiul de masline, adaugati legumele taiate.

Le innabusiti 2-3 minute la foc mic, apoi puneti 5-6 linguri de apa.

Presarati sare piper si oregano.

Amestecati si lasati sa scada lichidul la foc mic.

Tregeti de pe foc cand este gata.

Intr-o cratita puneti 1 litru si jumatate de apa, otetul si putina sare.

Transferati totul pe foc.

Cand apa incepe sa clocoteasca, dati focul spre potrivit, amestecati cu un tel sa faceti vartej si spargeti un ou. Daca cratita este mai larga, le puneti pe toate 3.

Le lasati la fiert 3 minute.

Dupa acest timp, le scoateti cu o paleta cu gauri, pe un platou.

In tigaia cu legume puneti ouale posate si cubulete de gorgonzola printre.

Somonul feliat il faceti rulouri, le asezati in tigaie.

Ceapa verde o taiati rondele si o presarati deasupra.

Peste oua, pesarati sare si piper.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua posate cu legume si somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rosti de cartofi cu ou posat