Oua posate in sos

de Lau in Mancaruri de legume, 16 Apr 2015 | 1111 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 lingura ketchup
  • 1 lingura zahar
  • oregano
  • maghiran
  • piper
  • sare
  • boia de ardei
  • 100 g telemea
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua posate in sos:

Calim ceapa tocata in putin ulei cand devine transparenta adaugam morcovul dat prin razatoare si lasam sa se caleasca putin, dupa care adaugam condimentele si amestecam.

Adaugam pasta de tomate, ketchup, 1 cana de apa, zaharul si lasam sa fiarba pana aproape a scazut zeama.

Adaugam ouale si deasupra branza data prin razatoare, acoperim cu capac si lasam pana ce ouale sunt gata cca 5 minute.

La final am adaugat un pic de chili

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Oua posate in sos 376123
retete culinare - Oua posate in sos 376124
retete culinare - Oua posate in sos 376125
retete culinare - Oua posate in sos 376126
retete culinare - Oua posate in sos 376127
retete culinare - Oua posate in sos 376128
retete culinare - Oua posate in sos 376129

COMENTARII (18)

Xandrinne 1

19.04.2015, 11:11

Lau 1

21.04.2015, 17:13

rolu 1

27.04.2015, 17:36

de fapt se numeste sacsuka este din zona plestinei.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29