Oua posate sau ochiuri romanesti

de Mutulica in Reteta de vedeta, 17 Mai 2016 | 19838 vizualizari

COMENTARII (42)

madi_marin 1

17.05.2016, 21:25

mie imi plac la nebunie! week-end de week-end ma rasfat cu oua, ca in restul saptamanii micul dejun lipseste de cele mai multe ori....

Mutulica 1

17.05.2016, 21:36

Multumesc mult!

miki_a 1

17.05.2016, 21:41

O executie perfecta! Bravo!

Mutulica 1

17.05.2016, 21:43

mersi!

katty 1

17.05.2016, 23:02

Pentru mine pot sa fie oricum, daca s-ar organiza un concurs de mancat oua as castiga detasat.Doar proaspete sa fie, si de tara.

Mutulica 1

18.05.2016, 06:54

Saru-mana, nu stiu daca sunt cum iti plac!Gainile au mancat la viata lor si concentrate , au primit si medicamente .

Bucataras Anca 1

18.05.2016, 13:46

Panacris 1

18.05.2016, 14:19

mirela0911 1

18.05.2016, 15:19

Nu am facut niciodata, dar o sa incerc reteta ta! Arata tare bine!

Mutulica 1

18.05.2016, 16:17

Multumesc pentru aprecieri!

Bya Ralu 1

18.05.2016, 21:39

sunt bune

mamaieelena 1

18.05.2016, 23:29

sunt executate ca la carte ,excelente

Mutulica 1

19.05.2016, 10:36

Mersi!

tina58 1

23.05.2016, 19:23

Si eu le fac foarte des pentru ca ma feresc de prajeli dar eu nu pun in apa nici sare si nici otet si ies perfecte. Le fac intr- o craticioara cu interiorul antiaderent , le pun intr-adevar foarte incet cu o cescuta, le las trei minute dupa ceas in apa care nu trebuie sa clocoteasca si sunt perfecte.

Mutulica 1

23.05.2016, 20:03

Mersi pentru comentariu , Tina!

Xandrinne 1

05.07.2016, 13:59

Mutulica 1

05.07.2016, 16:44

Saru-mana!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocana de naut cu chorizo si bulgur