Oua umplute

de alexandrinapop in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2011 | 3641 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 6 linguri de maioneza
  • un pateu
  • 1 lingura mustar
  • sare si piper
  • 400 ml smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale se fierb , se curata, se taie pe jumatate. Galbenusuriile de separa de albus si se amesteca cu pateul , cu 2 linguri maioneza, mustar si se potriveste de sare si piper. Cu amestecul obtinut se umplu albusuriile si se intorc pe platou cu partea cu umplutura in jos. Maioneza ramas se amesteca cu smantana si se toarna peste ouale umplute. Se decoreaza cu castraveti , gogosari, patrunjel ...asta in functie de imaginatia fiecareia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

DIANA B 1

24.02.2011, 09:50

Ptr ca acesta reteta ( din ale tale ) seamana cel mai bine cu-n tort , iti urez aici LA MULTI ANI si BUNI , Alexandrina , sa fii sanatoasa si implinita

elena1988 1

04.03.2011, 15:20

gaby_gabytza 1

24.02.2012, 14:21

faine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute "Ambasador"