Oua umplute

de Dana_Retetegg in Aperitive / Garnituri, 22 Noi 2011 | 5531 vizualizari

COMENTARII (22)

Lau 1

23.11.2011, 08:24

imi plac

diaconta 1

23.11.2011, 08:28

mi-e dor de niste oua umplute

gaby_gabytza 1

23.11.2011, 08:34

place

MotanLaOale 1

23.11.2011, 09:12

bun bun

mena29 1

23.11.2011, 10:16

Si mie mi-e dor de oua umplute,cred ca de la Pasti nu am mai facut

Rocsi 1

23.11.2011, 11:34

fac rarut oua umplute,dar imi plac

Dana_Retetegg 1

23.11.2011, 12:51

Multumesc mult

Dana_Retetegg 1

23.11.2011, 12:51

Si eu le fac destul de rar, pe la diverse ocazii speciale

DIANA B 1

23.11.2011, 12:53

si un pic de gogosar la otet , mmmmmmmmmmm

Dana_Retetegg 1

23.11.2011, 13:25

Buun, bun

alinutzika 1

23.11.2011, 15:10

imi plac mult ouale umplute. Eu mai pun si putin pateu si margarina la umplutura si sunt un deliciu..

Dana_Retetegg 1

23.11.2011, 16:00

Pt cele cu pateu am alta reteta Oricum toate variantele sunt bune

Teo 1

23.11.2011, 22:45

parca a venit primavara!

Dana_Retetegg 1

23.11.2011, 22:51

Teo, daca tot e frig afara, am vrut sa inveselesc macar masa

Teo 1

23.11.2011, 23:05

chiar ai inveselit-o!

Dana_Retetegg 1

23.11.2011, 23:31

mihaelar63 1

24.11.2011, 00:19

Of si mie mi-e dor de oua umplute , merg si cu gogosar murat dar si cu ceva sunculita

Criss 1

24.11.2011, 05:38

Super! Este unul din putinele feluri de mancare pe care Alex le mananca cu placere.

Dana_Retetegg 1

24.11.2011, 10:55

Mihaela, eu am o reteta de la o prietena cu sunculita, maioneza, rosii... e destul de consistenta...sper s-o testez de sarbatori

Dana_Retetegg 1

24.11.2011, 10:56

Criss, merci mult Si eu le pap cu maree placere

MIUTA 1

24.11.2011, 23:28

Foarte bune

Dana_Retetegg 1

24.11.2011, 23:31

merci

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute decorate cu buburuze si soricei