Oua umplute

de JulyCris in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2014 | 10014 vizualizari

 

O reteta foarte buna si pt cei care tin dieta Dukan. Am sa va dau strict ingredientele pe care, si cum le-am folosit eu. A iesit ceva...foarte bun(spre surprinderea mea,ca le-am facut la cerere pt fie-mea care tine aceasta dieta si a trebuit sa inventez ceva pe loc).Jumatate le-am facut mai simple,pt ea,cealalta jumatate am imbunatatit-o la gust si sunt convinsa ca merg si alea la dieta,dar ea...nu si nu!

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 4-5 ficatei
  • sare,piper
  • 4-5 fire ceapa verde(doar frunzele)
  • 4-5 fire marar
  • 2-3 masline(pt decor)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale se pun la fiert.Dupa ce apa a dat in clocot,se mai lasa 4-5 minute sa fiarba.Ficateii se pun si ei la fiert in apa cu sare.

Ouale se curata si se taie in 2(pe lung).Se scot galbenusurile cu grija si se paseaza cu furculita bine,bine.

Ficateii,dupa ce s-au fiert se paseaza si ei bine cu furculita.Se amesteca ficateii cu galbenusurile,se adauga 4-5 linguri din apa in care au fiert ficateii pt ca va fi o compozitie foarte nisipoasa.Amestecam bine pana ce compozitia devine cremoasa de o consistenta potrivita(nu foarte moale). Adaugam ceapa si mararul tocate marunt,potrivim de sare si piper.Cu o lingurita luam din compozitie si umplem ouale.Ornam cu marar tocat si feliute de masline.

TIPS-URI

1

Puteti adauga unt topit sau ulei pt a da consistenta dorita.Eu am pus apa ca nu ne lasa dieta cu altceva. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tava cu aperitive