Oua umplute

de izulika in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2010 | 1567 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 3 linguri de maioneza
  • 1 vf lingurita delicat
  • 1 vf lingurita piper   

Pentru decor : rosie, castravete,ardei verde, patrunjel

Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Se fierb ouale bine,apoi se scurg de apa se lasa la racit si se curata de coaja.Se injumatatesc si se scot galbenusurile care se piseaza cu o furculita.Peste galbenusuri se adauga 2 linguri maioneza cumparata,piperul si delicatul.Pasta obtinuta se foloseste la umplerea oualor

,peste pasta ramasa se mai adauga o lingura de maioneza se amesteca si se pune in coltul unei pungi,se strange punga si se rupe varful coltului.

Se orneaza dupa preferinte

 

RETETA IN IMAGINI

Oua umplute-0
Oua umplute-1
Oua umplute-2
Oua umplute-3
Oua umplute-4
Oua umplute-5

COMENTARII (18)

gaby_duceag 1

09.05.2010, 13:27

ionela.nu saboteaza nimeni,cel putin eu asa cred.intra cineva nemultumit,da doar o furculita si cand acordam noi cate 5,se face automat media.asa ca..nu pot iesi tot 5.noi sa fim sanatoase,alea conteaza mai putin

nadina73 1

09.05.2010, 23:22

si eu am pus 5 si a sarit la 4 ,oricum nu e prima data,foarte bune,ai dreptate gaby conteaza mai putin furcile,sant altele mult mai importante

izulika 1

10.05.2010, 00:13

va multumesc pentru furculite sunteti niste dragute :*:*

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04