Oua umplute cu branza

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2016 | 11390 vizualizari

 

Am vazut pe aici si am zis sa fac si eu pe gustul meu. Foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • UMPLUTURA
  • 100g branza burduf
  • 100g branza de vaci
  • 1 lingura smantana
  • 1/2 legatura marar
  • SOSUL
  • 1 galbenus crud
  • 1 lingurita mustar
  • 100ml ulei
  • zeama de lamaie
  • sare
  • 3 linguri smantana
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu branza:

Ouale se fierb in apa cu sare 10 minute.

Se pun sub jet de apa rece si se lasa la racit.

Se curata de coaja si se taie in doua.

Se scot galbenusurile si se pun intr-un castron cu ingredientele de la umplutura.

Se amesteca bine sa devina o crema.

Se pune crema intr-un posh si se umplu jumatatile de ou.

Pentru sos se face o maioneza cu mixerul si se amesteca cu 3 linguri de smantana.

Pe un platou se pune o lingura de sos si in mijloc jumatatea de ou.

Se orneaza dupa preferinta.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi ce fel de branza va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu crema de branza si sos de iaurt - Reteta numarul 400