Oua umplute cu branza

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2016 | 3145 vizualizari

 

Am vazut pe aici si am zis sa fac si eu pe gustul meu. Foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • UMPLUTURA
  • 100g branza burduf
  • 100g branza de vaci
  • 1 lingura smantana
  • 1/2 legatura marar
  • SOSUL
  • 1 galbenus crud
  • 1 lingurita mustar
  • 100ml ulei
  • zeama de lamaie
  • sare
  • 3 linguri smantana
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu branza:

Ouale se fierb in apa cu sare 10 minute.

Se pun sub jet de apa rece si se lasa la racit.

Se curata de coaja si se taie in doua.

Se scot galbenusurile si se pun intr-un castron cu ingredientele de la umplutura.

Se amesteca bine sa devina o crema.

Se pune crema intr-un posh si se umplu jumatatile de ou.

Pentru sos se face o maioneza cu mixerul si se amesteca cu 3 linguri de smantana.

Pe un platou se pune o lingura de sos si in mijloc jumatatea de ou.

Se orneaza dupa preferinta.

Pofta Buna!

 

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi ce fel de branza va place.

RETETA IN IMAGINI

Oua umplute cu branza-0
Oua umplute cu branza-1
Oua umplute cu branza-2
Oua umplute cu branza-3
Oua umplute cu branza-4
Oua umplute cu branza-5
Oua umplute cu branza-6
Oua umplute cu branza-7
Oua umplute cu branza-8
Oua umplute cu branza-9
Oua umplute cu branza-10
Oua umplute cu branza-11

COMENTARII (29)

MotanLaOale 1

29.01.2016, 09:27

Zamfira 1

02.02.2016, 11:36

MotanLaOale 1

02.02.2016, 14:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04