Oua umplute cu castraveciori murati

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 21 Mai 2010 | 5643 vizualizari

 

Si astea e prima data cand le fac asa...sunt tare bune...

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 1 pateu 400 gr pui
  • marar verde
  • piper
  • vegeta
  • 4-5 castraveciori murati
  • pentru maioneza:
  • 1 galbenus fiert si dat prin sita
  • 1 galbenus crud
  • 1 lingura mustar
  • ulei
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu castraveciori murati:

Ouale le puneti intr-o oala mai mica la fiert.

le lasati pe foc pana sunt fierte tari.

cand s-au fiert le luati de pe foc,le puneti sub jetul de apa rece la racorit apoi le decojiti.

le taiati in doua si scoateti galbenusurile.

pateul il amestecati cu 3-4 galbenusuri fierte tari,date prin sita,cu marar verde tocat foarte marunt,vegeta si piper.

preparati maioneza:

frecati galbenusul fiert si razuit cu galbenusul crud si mustarul apoi puneti ulei treptat iar mai spre final puneti si putina zeama de lamaie ii da un gust bun.

castravetii murati ii spalati putin,dupa care ii taiati cubulete mici.

acestia ii amestecati cu maioneza dar nu foarte multa sa nu fie gretosi.

jumatatile de albusuri se umplu pe jumatate cu crema de pateu,apoi cealalta jumatate cu amestecul de castraveciori cu maioneza.

le asezati pe platou cu fata in jos si le ornati.

sper sa va placa...

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu castraveciori murati" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pateu de ficatei de pui