Oua umplute cu ciupercute

de jolygina in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2011 | 6685 vizualizari

COMENTARII (22)

La Ancuta 1

11.01.2011, 23:42

mena29 1

12.01.2011, 07:32

RuxyRux 1

12.01.2011, 09:10

Foarte tare imi place....

lia maria 1

12.01.2011, 09:42

Sa-l folosesti cu mare placere de cat mai multe ori super bune ouale

jolygina 1

12.01.2011, 09:44

multumesc frumos fetelor

LUK 1

12.01.2011, 09:55

super platoul si ouale..in weekend fac si eu ca prea mi-ati facut pofta pe aici ...

mamaieelena 1

12.01.2011, 10:19

bune draga gina sunt si cred ca ai avut succes cu ele ca sunt aratoase

MotanLaOale 1

12.01.2011, 10:44

Rocsi 1

12.01.2011, 10:54

ce fain...si eu vreau sa imi iau platou din asta dar cu capac

lilik 1

12.01.2011, 11:15

tare bine arata

kamy 1

12.01.2011, 13:00

ce dragalase-s asa...pe platou numai ca noua ne plac cu maioneza muuulta,dar aia cred ca merge pusa in mijloc...nu?

jolygina 1

12.01.2011, 14:48

asa este kamy maioneza merge pusa in mijloc

jolygina 1

12.01.2011, 14:50

da mamaie elena au avut succes le-am facut de revelion ,am o ramada de retete de pus dar nu am timp pana nu rezolv cuu alex la gradi
pup si mersi feteleor petru aprecieri

Mihaela11_jo 1

12.01.2011, 17:11

Foarte frumoase si delicioase
La Multi Ani 2011!

adasev12 1

12.01.2011, 18:46

buneeeee

zaharia_mihaela2005 1

12.01.2011, 19:04

superrrrr

corina241 1

12.01.2011, 19:44

gaby_duceag 1

12.01.2011, 19:47

bune!!

MIUTA 1

13.01.2011, 14:14

Interesanta idee,nu am facut cu ciuperci,o sa fac

jolygina 1

17.01.2011, 22:07

multumesc fetelor pupici pentru toate

adry88 1

05.05.2011, 19:12

buneeeeeeeeee

lavinia_dumitru 1

23.05.2011, 16:47

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu brânză și fistic