Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ela in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2013 | 17152 vizualizari
5
Bucataras senzational
Taguri: oua, oua umplute, mic dejun, retete de pasti, retete de craciun, retete Aperitive / Garnituri
Ouale fierte le taiem in doua si scoatem albusurile.
Galbenusurile le zdrobim bine si le amestecam cu cremele de branza si maioneza.Condimentam dupa gust cu sare si piper.
Umplem ouale cu compozitia obtinuta.
de Bucataras 6
de oanapl 7
de Mihaela11_jo 1
de mari_sasi 1
elucubratiiculinare 1
un aperitiv minunat
Rocsi 1
O gustare foarte buna!
MOKUSKA 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 12:26
ieri la 15:04
de Ksenya 5
ieri la 13:30
de Caty 2
pe 26.03 la 19:44
pe 26.03 la 18:04
15 comentarii
7 comentarii
de trifadalia 4
6 comentarii
13 voturi
10 voturi
9 voturi
8 voturi
Rocsi
MotanLaOale
vasimur
Tuxedo 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
housy 1
cristeena20 6
3400 puncte
Ksenya 5
2173 puncte
RODIMUR 8
2032 puncte
Catalina L 8
1627 puncte
oanapl 7
1573 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!