Oua umplute cu curry indian

de rivka in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2010 | 4447 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 2 linguri maioneza cu iaurt
  • 1 lingurita de mustar
  • sare piper dupa gust
  • 1 jumatate de lingurita de curry indian
  • ardei iute pt ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu curry indian:

Ouale se fierb cca 10 minute se lasa sa se raceasca sub jet de apa rece, se curata si se taie in 2 de-a lungul cu un cutit ascutit.Se amesteca galbenusurile zdrobite cu furculita cu maioneaza cu iaurt, mustarul , sarea, piperul si curry indian , se umplu ouale si se decoreaza cu cate o bucatica de ardei iute.

Se servesc reci.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu curry indian" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

luminita20_2006 1

08.01.2010, 19:58

interesant

Teo 1

08.01.2010, 22:23

pai n-am incotro, trebuie sa incerc si combinatia de maioneza cu iaurt;

Bunica 1

08.01.2010, 23:43

E, pofitim ca ti-au iesit ouale frumoase si fara aparat de ornat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gustare calda cu cascaval "Delaco"