Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Am incercat la sugestia prietenei mele si am ramas surprins ce gust deosebit au fata de cela cu pateu. Lebarul este primit nu-i facut de mine.
Ouale se fierb tari, se pun in apa rece si se curata.
Se taie in doua si galbenusurile se pun intr-un castron.
In primul castron punem lebarul de casa, 100g unt, 2 lingurite de mustar, sare si piper si se amesteca pana se omogenizeaza. Eu le-am pus in robot si a iesit o pasta fina.
Jumatatile de ou se umplu cu pasta obtinuta generos (cu mot).
Pe fiecare jumatate de ou se pune cu posul maioneza si se orneaza.
Eu le-am ornat simplu cu masline si castraveti si gogosari acri.
Noua ne plac asa simple fara sosuri.
Au iesit foarte bune merita incercate.
Pofta Buna !
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult