Oua umplute cu pesto

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2011 | 4227 vizualizari

COMENTARII (22)

divainbucatarie 1

10.01.2011, 09:40

arata bine...

Bucataras Medi 1

10.01.2011, 09:56

o portie de vro' 5-6 oua vreau si eu

MotanLaOale 1

10.01.2011, 10:22

bune bune

LUK 1

10.01.2011, 13:16

si eu mai vreau

La Ancuta 1

10.01.2011, 13:28

Diva

La Ancuta 1

10.01.2011, 13:28

Medi dai la schimb carnati?

La Ancuta 1

10.01.2011, 13:28

Vladimir

La Ancuta 1

10.01.2011, 13:29

Luk haide sa-ti mai dau

Crista_Luca 1

10.01.2011, 13:38

foarte bune .... dar eu nu pot sa pap pesto

Crista_Luca 1

10.01.2011, 13:50

mai degraba as gusta din scobitorile alea

tanyapatap 1

10.01.2011, 13:53

lia maria 1

10.01.2011, 14:42

La Ancuta 1

10.01.2011, 15:49

Cristina au fost bune si scobitorile

La Ancuta 1

10.01.2011, 15:49

Lia

Cris2711 1

10.01.2011, 17:28

La Ancuta 1

10.01.2011, 18:57

Cris azi esti responsabila cu inundatia?

Adinuta 1

10.01.2011, 19:20

hai si eu cu inundatiile

Ina 1

10.01.2011, 19:38

ce frumos ti-a iesit totul!

Ina 1

10.01.2011, 19:44

Am uitat sa spun ca-mi place mult si platouuul!!!!!!!!!

Cris2711 1

10.01.2011, 19:46

Anca daaaa

zaharia_mihaela2005 1

10.01.2011, 19:49

buneeee

Mitinita 1

14.01.2011, 12:46

imi place ideea! eu am incercat si cu curry!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv(2)