Oua umplute cu piept de pui

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 31 Dec 2014 | 4317 vizualizari

 

Simplu de facut si bune de mincat ,stiu ca si voi faceti tot felul de bunatati dar asa cum spun mereu o reteta in plus nu strica, imaginile nu sunt de cea mai buna calitate , .... dar acceptati-le asa fiindca le-am facut cu mare drag pentru voi.

 

INGREDIENTE

  • 30 oua
  • 1 piept pui (cca.800 gr)
  • 600 gr maioneza
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 felie telina
  • 2 cepe mai mari
  • boabe piper
  • 1 lingura otet
  • sare
  • piper
  • 2 castraveciori murati pentru decor
  • 1 gogosar rosu pentru decor
Portii: 15
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu piept de pui:

Curatam zarzavatul si ceapa apoi impreuna cu pieptul de pui  si boabele de piper punem la fiert.

Ouale le spalam bine si le punem la fiert cu o lingurita de sare si otetul., pentru 20-25 minute.

Dupa ce au fiert le lasam in apa rece pentru 10 minute apoi le decojim, le taiem pe jumatate si scoatem galbenusurile. Pieptul de pui dupa  ce a fiert il lasam sa se raceasca apoi il dam prin masina de tocat (sita sa fie cu ochiuri mici).

O jumatate din galbenusuri le dam prin razatoarea mica  apoi amestecam cu  pieptul macinat si jumatate din maioneza, potrivim de piper si sare si mixam bine pina obtinem o pasta usor tartinabila.

Cu un pos umplem  jumatatile de ou apoi ornam cu maioneza , ardei rosu, morcov si castravete murat asezam pe platou si asteptam revelionul cu masa intinsa.

Sa va fie de folis.

P.S.reteta de maioneza o gasiti aici: http://www.bucataras.ro/retete/maioneza-54164.html

TIPS-URI

1

Pe platou da bine cind le aranjam si citeva frunze de salata verde

2

Eu am folosit pentru decor ce am avut, voi puteti orna dupa imaginatia fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

babi5 1

02.01.2015, 08:07

Corinuta,mirela1979,Constelatialeu,Ghwega Daniela,MotanLaPale, multunesc

babi5 1

02.01.2015, 12:11

MotanLaOale* scuze

Rahela Velicu 1

24.06.2021, 18:37

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute