Oua umplute cu sunca

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2010 | 11582 vizualizari

 

ceva ce nu am mancat de mult timp .

 

INGREDIENTE

  • 11 oua 
  • 200 gr sunca slaba
  • 200 ml ulei
  • 2 linguri de mustar
  • 5 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • boia
  • patrunjel verde 
  • 2castraveti murati 
  • 1 gogosar murat
  • masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu sunca:

  1. 10 oua de spala si se fierb 10 min. sa fie tari .
  2. dintr-un galbenus se face maioneza cu ulei .
  3. ouale se curata , se taie in doua si se scot galbenusurile care se pun intr-un bol .
  4. galbenusurile se zdrobesc cu furculita , se pune 4 linguri de maioneza ,sare , piper , boia , patrunjel verde si sunca taiata cubulete mici . se amesteca bine impreuna .cu pasta obtinuta se umplu jumatatile de oua .se pun ouale pe un platou .
  5. peste pasta ramasa se mai pune 4 linguri de maioneza si smantana , castravetii murati taiati cubulete marunte si gogosarul murat maruntit .
  6. se toarna sosul obtinut peste oua si se orneaza dupa inspiratie si dorinta [ eu am ornat cu , castraveti , gogosari , masline , salata si ceapa verde ]

TIPS-URI

1

daca doriti sa obtineti mai multa maioneza puteti sa puneti 1-2 linguri de apa rece si continuati sa adaugati ulei .

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mihaelar63 1

31.01.2010, 21:34

brandusa , nu am facut , dar precis o sa fac chiar astazi m-am gandit

Adinacarla 1

01.02.2010, 10:58

yam, yam ce bine arata...vreau si eu ....ma primesti la masa?

mihaelar63 1

01.02.2010, 15:37

adinacarla , cu mare placere ca vad ca nu esti pretentioasa
mai am eu ,, clienti ''care mananca neconditionat tot ce le ofer

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu lebar de casa