Oua umplute cu ton

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 3 Mar 2010 | 6548 vizualizari

 

sant fantastic de bune ...........noua ne plac mai mult decat cele cu pateu

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 1-2 conserve de ton in ulei(eu pun 2)
  • 4-5 linguri pasta de tomate
  • 3-4 linguri de maioneza
  • sare,
  • maioneza
  • piper
  • 2 linguri de unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ton:

Se fierb ouale tari apoi se taie in doua ,se scot galbenusurile care se amesteca cu tonul scurs de ulei si pisat,4-5 linguri din pasta de tomate,untul ,3-4 linguri de maioneza,sare si piper.Se umplu ouale cu acest amestec minunat si se pun pe un platou cu maioneza,se orneaza dupa placul fiecaruia

Sant minunate incercatile cu incredere ,mai ales pentru cei care sant iubitori de peste

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Teo 1

03.03.2010, 22:35

ce idee grozava, eu mare iubitoare de peste! multumesc!

nadina73 1

04.03.2010, 00:28

ma bucur ca va plac retetele postate de mine

danis 1

29.03.2010, 01:39

cu peste sant foarte bune imi plac mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv frantuzesc