Oua umplute pe pat de maioneza

de AnyCostescu in Aperitive / Garnituri, 25 Feb 2013 | 2371 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 200 g pate de porc
  • 1 galbenus crud
  • 1 lingura sos tartar
  • zeama de lamaie
  • ulei pt maioneza(10o ml)
  • sare,piper
  • gogosar si masline pt decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute pe pat de maioneza:

Ouale se fierb aproximativ 8 minute. Se curata de coaja si se taie in 2. Galbenusurile le punem intru-un bol separat..

Se ia un galbenus crud si unul fiert si se face maioneza. Se pune si zeama de lamaie dupa preferinta fiecaruia. La sfarsit adaugam o lingura de sos tartar.

Umplutura pt oua se face astfel: galbenusurile se mixeaza in blender, adaugam o lingura de sos tartar si pateul de porc. Asezonam cu sare, piper dupa gust. Daca compozitia e prea tare mai punem mai mult sos tartar.

Se ia un platou, se intinde maioneza apoi se pun albusurile. Umplutura se pune intr-un posh si se umplu albusurile cu ea. Ornam cu masline si gogosar dupa imaginatia fiecaruia.

Ouale se dau la rece o ora inainte de a le servi.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Oua umplute pe pat de maioneza 206846
retete culinare - Oua umplute pe pat de maioneza 206847
retete culinare - Oua umplute pe pat de maioneza 206848
retete culinare - Oua umplute pe pat de maioneza 206849
retete culinare - Oua umplute pe pat de maioneza 206850
retete culinare - Oua umplute pe pat de maioneza 206851

COMENTARII (10)

Bucataras Medi 1

25.02.2013, 16:49

foarte bune!

delia64 1

25.02.2013, 16:54

AnyCostescu 1

25.02.2013, 17:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S