Oua umplute ptr aperitiv

de stoi_mimi in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2010 | 5864 vizualizari

 

Aceasta tehnica o am de la Dna Marcela de pe alt forum / ii multumesc inca odata .

 

INGREDIENTE

  • oua cite doriti
  • 300 gr morcov fiert
  • sunca presata
  •  1 punga amestec mexican fiert
  • ardei gras cite 1buc  / culoare (galben ,verde,rosu
  • 1 plic gelatina
  • sare,piper, patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute ptr aperitiv:

se taie ingredientele cubulete mici, apoi se potriveste gustul de sare , piper si se adauga si verdeata tocata marunt . separat se dizolva gelatina exact dupa indicatiile de pe plic .Dupa ce am facut acesta manopera gaurim oul la virf usor sa nu-l crapam si curatam usor virful formind o gaura cam de 2 -3 cm dopa care scoatem usor albusul si galbenusul , iar apoi umplem cojile de ou cu amestecul de legume si punem in fiecare zeama de supa cu gelatina si punem asa in fiecare ou si le asezam in cofragul de oua cu gaura in sus si le punem la frigider , le curatam abia cind le servim.

 

RETETA IN IMAGINI

Oua umplute ptr aperitiv-0
Oua umplute ptr aperitiv-1
Oua umplute ptr aperitiv-2
Oua umplute ptr aperitiv-3

COMENTARII (17)

stoi_mimi

stoi_mimi 1

31.10.2010, 21:19

Corina nu intrebarea era daca s-a crezut ca sunt furate de la alt cineva / era vb de respectarea dreptului de autor , in mintea mea dar am specificat de unde am avut inspiratia

elena1988

elena1988 1

04.11.2010, 13:55

super, eu am facut in coji de oua, chec

nadina73

nadina73 1

05.11.2010, 01:11

stoi_mimi e super reteta ta nu trebuia sa te superi,corina doar si.-a amintit ca mai vazuse undeva nimic rau pana aicioricum e diferita retetafelicitari

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!