Oua vopsite

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2016 | 463 vizualizari

 

Aveam ganduri marete, dar pana la urma am ales varianta rapida... poate la anul vopsesc natural......


Retete de Pasti

 

INGREDIENTE

  • Vopsea de oua de la Dr. Oetker
  • otet de 9 grade
  • 30 oua albe ( am avut oua de la gainile ''de la mosie''):)))))))
  • untura
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua vopsite:

Mai intai degresam bine ouale, apoi le punem la fiert intr-o oala incapatoare. In patru vase ( borcane sau cutii) turnam cca 700 ml apa clocotita, adaugam pliculetul de vopsea lichida, amestecam si apoi adauga 5 linguri de otet de 9 grade. introducem ouale in vasul cu vopsea si le lasam cca 3-4 min, apoi le scoatem si le ungem cu untura pentru luciu.cam asta-i toata filozofia, rapi cand n-ai chef sa te complici....

 

RETETA IN IMAGINI

Oua vopsite-0
Oua vopsite-1
Oua vopsite-2
Oua vopsite-3
Oua vopsite-4

COMENTARII (14)

noiinbucatarie 1

03.05.2016, 11:29

Zamfira 1

03.05.2016, 23:12

Camelya 1

12.05.2016, 12:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04