Oua vopsite natural

de Sabina in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2011 | 14915 vizualizari

COMENTARII (25)

RuxyRux 1

21.04.2011, 23:38

Superbe si naturale Sabina! Felicitari pentru idee
Paste Fericit!

Bucataras 1

21.04.2011, 23:38

bine ai revenit, ti-am simtit lipsa!

diaconta 1

21.04.2011, 23:41

deosebit

MIUTA 1

22.04.2011, 00:43

Sabina 1

22.04.2011, 07:32

RuxyRux, nu e ideea mea, am gasit-o bineinteles pe net. Vroiam neaparat sa nu folosesc vopseaua clasica. Paste fericit!!!!

Sabina 1

22.04.2011, 07:33

Bucataras, bine v-am regasit. Stii cum e cu lipsa timpului ...

elena1988 1

22.04.2011, 08:11

mamaieelena 1

22.04.2011, 08:28

Dya Daniela Andrei 1

22.04.2011, 09:16

interesant! e bine de stiut!
Paste Fericit!

divainbucatarie 1

22.04.2011, 10:09

Foarte frumoase! Paste fericit!

Lau 1

22.04.2011, 10:20

paste fericit

Corinuta 1

22.04.2011, 11:08

minunate sunt! Sarbatori luminate sa ai!

Brindusa 1

22.04.2011, 11:41

Super arata, Sabina. Dar pe cele rosii cum le-ai facut?

Sabina 1

22.04.2011, 13:07

Brandusa, pentru cele rosii am folosit foite de ceapa rosie. Este cam acelasi procedeu, doar ca trebuie sa fiarba mai mult foitele impreuna cu apa.

Sabina 1

22.04.2011, 13:07

Paste fericit tuturor!

aziz 1

22.04.2011, 15:36

Paste fericit!

kamy 1

22.04.2011, 19:05

ff frumoase Paste linistit!!!!

cristinne 1

22.04.2011, 19:31

o intrebare
turmericul e cumva curry-ul? ca nus tiu de unde sa il cumpar... la plafare nu am gasit

Mitinita 1

22.04.2011, 21:56

turmericul e curcuma si precis se gaseste la plafar. E ingredientul care da culoare la curry

Sabina 1

22.04.2011, 22:38

Cristinne, eu l-am luat de la Ki-life din Amzei (daca esti din Bucuresti).
Dupa cum spune si Mintinita se foloseste la orez pentru a-i da culoarea galbena.

Rocsi 1

23.04.2011, 16:24

buna alegere..Un Paste fericit!!!

Sabina 1

23.04.2011, 17:53

Multumesc! Paste fericit si tie, rocsi_1612

adry88 1

20.05.2011, 11:07

frumoase

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 11:33

place

reisnaor_2006 1

15.04.2014, 14:45

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu ton si masline