Pachetele cu branza

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2010 | 6044 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru clatite
  • 50 gr faina
  • 1 ou
  • 100 ml lapte
  • 50 ml apa minerala
  • 1 lingura ierburi amestecate (rozmarin,thymus,busuioc,majoran,patrunjel,oregano)
  • ½ lingura ulei, plus pentru prajit
  • Un praf de sare
  • Pentru umplutura
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri ketchup
  • 70 gr pasta de rosii
  • 100 gr branza topita
  • 6 linguri boabe de porumb (din conserva)
  • ½ lingurita piper negru
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu branza:

Pentru clatite
Amesteca faina cu sarea.Adauga ouale, 50 ml lapte si 1 lingura ulei si amesteca bine.Amestecand, adauga incet apa minerala si laptele ramas, pana vei obtine un aluat subtire si omgen (daca are cocoloase, atunci da-l prin strecuratoare).Adauga ierburile si amesteca.Lasa aluatul sa stea 30 minute la rece.
Incinge o tigaie la foc potrivit, apoi adauga 1 lingurita ulei(se va adauga cate 1 lingurita de ulei inainte de a praji fiecare clatita).Toarna un polonic mic de aluat pentru fiecare clatita.Prajeste clatitele 2-3 minute pe fiecare parte, pana devin aurii.

Pentru umplutura
Incalzeste cuptorul la 200°C .Amesteca toate ingredientele, apoi imaprte compozitia obtinuta in centrul celor 4 clatite.Prinde fiecare clatita ca un saculet, legand-o cu diferite fire de ierburi (sau ata), dar nu se strange prea tare, pentru a nu rupe clatita.
Se pun pachetelele intr-un vas termorezistent si se dau la cuptor 10-15 minute, apoi se servesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu branza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cum se fierbe porumbul