Pachetele cu branza si merisoare , cu capsuni .

de mihaelar63 in Dulciuri, 4 Aug 2012 | 3255 vizualizari

 

Eu sunt total paralela cu prepararea dulciurilor dar mai ma prind si poftele si ,, imbarlig '' cate ceva .Am avut doua pachete de foi de placinta a cate 300 gr , jumatate le-am umplut cu branza si merisoare , jumatate cu capsuni .

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete foi placinta a cate 300 gr
  • 300 gr branza vaci
  • 150 gr merisoare
  • 1 ou
  • 3 linguri de zahar
  • 2 buc zahar vaniliat
  • sare
  • 300 gr capsuni
  • gem capsuni
  • 2 linguri de lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu branza si merisoare , cu capsuni .:

  1. Am amestecat branza cu ou , merisoare , zahar vaniliat , zahar si putina sare .
  2. Am impartit o foie de placinta in patratele egale si am pus umplutura de branza formand pachetele gen branzoici .
  3. Am  pus pachetele in tava cu folie de hartie si le-am  uns cu lapte cu ajutorul unei pensule de silicon .
  4. Le-am copt la cuptor foc mediu pana s-au rumenit .
  5. Cealalta foaie am impartit-o si fiecare patratel l-am uns cu gem si am pus in mijloc o capsuna .Am facut pachetele si le-am pensulat cu lapte . Le-am copt in cuptorul preincalzit,la foc mediu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu branza si merisoare , cu capsuni ." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

mamaieelena 1

06.08.2012, 17:42

hai ca au iesit bine si nu le-ai imbarligat

Sim0na 1

07.08.2012, 16:37

Super combinatii!!

mihaelar63 1

07.08.2012, 21:33

Multumesc de incurajari

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat