Pachetele cu Brie

de Andreea Caroline in Aperitive / Garnituri, 15 Feb 2014 | 807 vizualizari

 

Tare bun...mai ales fierbinte,abea scos din cuptor :) ...
Pozele lasa de dorit...stiu....dar... mi-era si somn si foame :D

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 1\2 cub drojdie
  • 4 linguri cu ulei
  • 130 ml apa
  • sare
  • 300 gr branza Brie
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu Brie:

Dizolvam drojdia in apa calduta si o amestecam cu faina,un varf de sare si uleiul.Framantam un aluat elastic si nelipicios.

Il lasam la dospit pana ce isi va dubla volumul.

Aluatul crescut il impartim in doua parti egale.

Fiecare parte o intindem in forma rotunda.Punem branza Brie in mijloc si impaturim .

Cu un cutit bine ascutit crestam aluatul la suprafata ( vezi foto) .

Punem la cuptor la 180 grade pana ce se va rumeni frumos la suprafata.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pachetele cu Brie 298215
retete culinare - Pachetele cu Brie 298217
retete culinare - Pachetele cu Brie 298218
retete culinare - Pachetele cu Brie 298219
retete culinare - Pachetele cu Brie 298221
retete culinare - Pachetele cu Brie 298222

COMENTARII (25)

laura_n 1

16.02.2014, 13:56

grozaav! biig like!

Andreea Caroline 1

16.02.2014, 17:42

xana 1

17.02.2014, 14:35

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21