Pachetele cu carne tocata

de Lau in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2016 | 877 vizualizari

 

Sunt la fel de bune si reci.

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 1 kg faina
  • 2 oua
  • 1 cub drojdie
  • 300 g apa minerala
  • 100 g untura
  • 100 g zahar
  • 1 lingurita sare
  • Uns
  • 300 g untura
  • Umplutura
  • 500 g carne tocata de vita
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 100 g vin
  • sare
  • piper
  • oregano
  • patrunjel
  • Uns
  • 1 ou
  • 2 linguri lapte
  • mac
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu carne tocata:

Intr-un bol adaugam faina, sarea, zaharul, amestecam facem o gaura in mijloc adaugam untura, ouale batute, drojdia dizolvata cu putina apa calduta.

Incepem sa framantam adaugand treptat apa pana rezulta un aluat omogen.

Intindem aluatul intr-o foaie dreptunghiulara pe masa infainata, ungem cu untura si impachetam, invelim aluatul in folie si dam la rece 30 min.

Repetam procedura inca de 2 ori.

Intre timp pregatim umplutura-intr-o tigaie calim ceapa in putin ulei de masline, adaugam morcovul dat prin razatoare, ardeiul tocat si lasam sa se caleasca 2-3 min impreuna.

Adaugam carnea tocata si vinul, lasam pe foc pana ce se evapora vinul.

La final se adauga pasta de tomate, condimente dupa gust si lasam pe foc inca 2 min.

Oprim focul si lasam sa se raceasca bine.

Intindem o bucatade aluat pe masa infainata, intindem pe o latura umplutura, rulam un dreptunghi  si taiem bucati de cca 3 cm.

Le asezam in tava unsa cu ulei si ungem cu oul batut cu lapte, adaugam mac si dam la cuptorul incalzit pana se rumesc frumos.

 

TIPS-URI

1

Mie mi-a ramas aluat si am facut si cu branza

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pachetele  cu carne tocata 423535
retete culinare - Pachetele  cu carne tocata 423536
retete culinare - Pachetele  cu carne tocata 423537
retete culinare - Pachetele  cu carne tocata 423538

COMENTARII (23)

Lau 1

21.01.2016, 20:25

Bya Ralu 1

22.01.2016, 14:54

delicioase

Lau 1

22.01.2016, 15:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S