Pachetele cu cascaval

de Rocsi in Pui, 21 Dec 2011 | 3906 vizualizari

 

V-am adus si papica pentru maine!!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • cascaval 70-100 de gr
  • circa 100 gr unt
  • 2 oua
  • faina alba
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • patrunjel uscat
  • marar uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu cascaval:

Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu niste servete.

Il taiem bucatele mai mari(eu am avut un piept mare ,asa ca am taiat 6 bucati).

Il batem putin cu ciocanul de snitele,apoi il condimentam pe ambele parti cu sare,piper si putin patrunjel.

Cascavalul il taiem felii maricele.

Punem pe fiecare bucata de pui,apoi le infasuram bine,iar la capat  le prindem cu scobitori.

Ouale le batem bine cu un praf de sare,piper si putin marar.

Pe o farfurie punem niste faina alba,iar pe alta pesmet.

Trecem fiecare pachetel prin faina alba,prin ou,iar faina alba ,iar ou iar la urma prin pesmet din abundenta.

Asa procedam cu fiecare in parte.

Luam un vas yena si il ungem bine ,bine cu unt.

Asezam rulourile ,apoi taiem bucatele de unt pe fiecare rulou.

Acoperim vasul si il dam in cuptor.

Il aprindem si il lasam la o temperatura potrivita.

Dupa 35-45 de minute,scoateti rulourile si le lasati putin la racorit, apoi serviti.

Alaturi de niste gogosari in sos si cartofi nature sunt delicioase!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Rocsi 1

22.12.2011, 11:01

Lasa-l sefu ca nu e nimic,..de obicei imi corectez mereu retetele ,dar cuvantul ala mi-a scapat..dar era timp si azi de corectat

MotanLaOale 1

22.12.2011, 11:59

bun bun

Rocsi 1

22.12.2011, 14:34

Vladimir!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu cascaval si ciuperci (2)