Pachetele cu crema de ciocolata

de Andreea Caroline in Dulciuri, 14 Ian 2013 | 1280 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 25 gr drojdie uscata
  • 300 ml lapte
  • 2 linguri zahar
  • 1 ou
  • 5 linguri ulei
  • crema de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu crema de ciocolata:

Dizolvam drojdia in laptele caldut ,adaugam 4 linguri faina si lasam 10 minute sa dospeasca.

Punem restul de faina intr-un bol,adaugam drojdia,zaharul,uleiul si oul.Framintam un aluat moale insa nelipicios.

Lasam la dospit pina isi dubleaza volumul.

Luam aluatul si il framintam iarasi putin.Intindem apoi o foaie din aluat,taiem patrate  si in mijlocul fiecaruia punem cu lingurita putina crema de ciocolata.Impachetam unind capetele aluatului si punem in tava.

Le mai lasam sa dospeasca 15 minute apoi le punem la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru circa 15 minute.

se scot si se lasa la racit.

 

TIPS-URI

1

Dupa preferinta se poate pudra cu zahar pudra.

COMENTARII (18)

mamaieelena 1

16.01.2013, 10:04

anca16 1

21.01.2013, 21:31

ce bunn

Andreea Caroline 1

21.01.2013, 21:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04