Pachetele cu drob de miel

de MotanLaOale in Oaie, 27 Apr 2015 | 5808 vizualizari

 

Si anul acesta am pus in practica o alta idee. Tare frumoase au iesit si bune bune.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg organe de miel
  • 2 cepe
  • 3 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 5 oua
  • 50ml ulei
  • 12 foi placinta
  • piper
  • sare
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu drob de miel:

Organele de miel se curata, se spala si se pun la fiert in apa rece cat sa le acopere.

 Se lasa sa dea 2-3 clocote dupa care se arunca apa cu spuma maronie formata si se clatesc si organele de spuma.

 Se pun la fiert din nou in oala curata cu apa curata si sare o ora, o ora jumatate.

 Cand sunt fierte se scot intr-o strecuratoare la scurs si racit.

 Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste in 3 linguri de ulei si se pune la racit.

 Organele racite se taie cubulete cat mai mici si se pun intr-un castron.

 Se adauga ceapa si verdeata taiata marint si se amesteca.

 Se adauga ouale, sare, piper si se amesteca bine.

 Se pune in frigider pentru 15-20 minute sa se intrepatrunda aromele.

 Se intinde o foaie de placinta si se unge cu o pensula cu ulei.

Se pun 3 linguri de amestec in margine, se ruleaza jumatate, se indoaie marginile si se ruleaza pana la capat.

Se intinde alta foaie si se unge cu ulei.

Se pune intr-o margine sulul facut anterior si dupa aceeasi metoda se ruleaza.

Se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se fac toate cele 6 rulouri si se pun in tava.

Deoarece am facut mai multa compozitie, ce a ramas am pus-o intr-o forma unsa cu unt.

Se ung rulourile deasupra cu ulei si se introduc in cuptor pentru 10-15 minute.

Se scot din cuptor, se ung cu galbenus de ou, se presara putin oregano si se reintroduc in cuptor pentru 30-35 minute.

Cand sunt rumenite frumos sunt gata si se lasa la racit.

Cea din forma am uns cu ou deasupra si am introdus-o in cuptor 40 minute.

Cand este frumos rumenita se scoate din cuptor si se lasa la racit.

Se serveste deobicei cu mustar sau ceapa si usturoi verde.

 

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu drob de miel" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Drob de miel altfel!