Pachetele cu legume si mozzarella

de katty in Mancaruri de legume, 30 Oct 2014 | 1250 vizualizari

 

Daca va place foitajul cu diverse umpluturi aceasta este o versiune cu legume , dar delicioasa .

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj (400gr)
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei rosu
  • 1 bucata praz
  • 150 gr porumb boabe
  • 200 gr mozzarella
  • sare
  • piper macinat
  • frunze de busuioc
  • 1 galbenus pentru uns
  • susan pentru decor
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu legume si mozzarella:

Taiem tulpina de praz spalata rondele.

Taiem ardeiul gras fasii.

Scurgem boabele de porumb din conserva .

In uleiul incins  punem prazul la calit , apoi adaugam ardeiul gras . Le lasam cateva minute pana se inmoaie usor , apoi le dam jos si le lasam la racit .

Adaugam mozzarella taiata cubulete, porumbul, frunze de busuioc rupte, sare si piper dupa gust. Intindem putin foitajul la temperatura camerei si il taiem in 4 bucati.

Impartim amestecul  in 4 parti egale  .Punem amestecul in centrul fiecarei bucati de foitaj.

Aducem  partile laterale ale foitajului spre interior  , peste umplutura.

Intoarcem pachetele invers si le asezam intr-o tava pe hartie de copt .

Ungem pachetele cu galbenusul batut, apoi presaram susan . Dam tava la cuptor pana se rumenesc .

Le servim calde sau reci .

 

COMENTARII (4)

Rocsi 1

30.10.2014, 21:21

Ce bine arata!

MotanLaOale 1

31.10.2014, 11:20

Bya Ralu 1

10.02.2015, 15:16

ce faine sunt

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41