Pachetele cu mar

de aziz in Prajituri, 25 Ian 2011 | 3878 vizualizari

 

este mai exact strudel cu mar,cantitatile sint mici pt ca eu am vrut sa incerc aluatul

 

INGREDIENTE

  • aluat:
  • 200 gr faina
  • 105 ml apa
  • 30 ml ulei
  • 1\2 lingura otet
  • un praf sare
  • un ou pentru uns+o lingura de lapte
  • mere(ca pt prajitura cu mar)
  • 6 mere
  • 150 zahar
  • 40 gr unt sau margarina
  • putin suc de lamaie
  • vanilie
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu mar:

facem un aluat din toate ingredientele .este un aluat moale, putin lipicios .se da apoi la frigider cel putin 1h si 30 min.se scoate apoi pe masa infainata si se intinde cit mai subtire cu putinta se imparte in trei fisii se pune mar  si se impacheteaza se da la cuptor uns cu ou si putin lapte ,presaram si putin zahar deasupra .180-200 grade depinde de cuptor pina se rumenesc.(marul se curata se da pe razatoare si se pune cu untul (,margarina) zaharul ,vanilia si sucul de la maie la aragaz pina scade)cind da-ti la cuptor mai pune-ti din cind in cind bucatele subtiri de unt deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu mar" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vanilie