Pachetele cu piept de pui

de LUK in Pui, 14 Feb 2011 | 5391 vizualizari

 

Vazusem o reteta asemanatoare pe euforia cuisine..acolo era cu piept de curcan..

 

INGREDIENTE

  • 150gr piept de pui
  • 10gr praz
  • o lingura de ulei
  • 400gr aluat foietaj Bella
  • 1 ou
  • sare
  • susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu piept de pui:

Pieptul de pui se curata de pielite si se taie bucatele mici.Intr-o craticioara se pune uleiul,prazul tocat marunt,sare dupa gust si pieptul de pui.Se amesteca si se lasa pe foc pana cand pieptul de pui se albeste(amestecam din cand in cand).

Aluatul decongelat se intinde,se taie in 4 bucati egale.Dupa ce s-a facut puiul,se raceste apoi se punein mijlocul fiecarei foi cate o lingura.Se unge cu ou batut pe margini si se impatura.Se ung apoi deasupra se inteapa cu o furculita din loc in loc si se presara cu susan. Se coc in cuptorul preincalzit la 180 de grade 45-50min..pana se rumenesc frumos.

Se servesc cu salata verde si rosii.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fajitas cu pui