Pachetele cu prezunto

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2015 | 594 vizualizari

 

Gustarile din foietas cu diferite umpluturi se fac rapid si sunt foarte gustoase. Eu de data asta am facut niste pachetele umplute cu prezulto si au avut succes la o gustare in aer liber.

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foietas dreptunghiular
  • 1 ou
  • 4-6 felii de prezunto
  • 4 felii de branza flamengo
  • seminte de susan si de chimen
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu prezunto:

Pentur 4 bucati care sutn destul de mari, suficiente pentru doua persoane, avem nevoie de o foaie dreptunghiulara de foietaj care a fost in prealabil decongelata la temperatura camerei.

Am taiat 8 dreptunghiuri egale; punem pe patru din ele o felie de branza, o felie de prezunti faramitata si peste iar o felie de branza. Ungem marginile cu ou batut si punem alt dreptunghi deasupra. Inchidem bine capetele si facem forma cu o furculita. Le ungem cu ou batut si presaram cu seminte de chimen si susan. Dam la cuptorul incins pentru cca 20-25 minute, pana sunt rumenite frumos si crescute. Servim calde sau reci.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Pachetele cu prezunto-0
Pachetele cu prezunto-1
Pachetele cu prezunto-2
Pachetele cu prezunto-3
Pachetele cu prezunto-4
Pachetele cu prezunto-5
Pachetele cu prezunto-6
Pachetele cu prezunto-7
Pachetele cu prezunto-8

COMENTARII (12)

dantes 1

18.05.2015, 08:54

Interesant

MOKUSKA 1

18.05.2015, 10:30

cristeena20 1

27.05.2015, 12:15

daniela, ai gresit pagina!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04