Pachetele cu pui

de ianculubita in Pui, 19 Ian 2014 | 4644 vizualizari

 

Cand am facut Pachetele cu somon,v-am promis ca voi face si cu altfel de umplutura;iata ca am facut,pentru ca-mi plac mult aceste pachetele cu foi de orez si tot mai am foi sa vad cu ce le mai fac

 

INGREDIENTE

  • foi de orez
  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 4 ciuperci
  • 3 catei de usturoi
  • 3 fire de ceapa verde
  • 1 lingura sos soya
  • 2 linguri ulei de masline
  • cateva linguri cu lapte de cocos
  • 2 linguri migdale macinate
  • Sos
  • 1 lingurita mustar
  • 1 catel de usturoi pisat fin
  • sos de soya
  • sos de rosii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu pui:

Intr-un castronel punem pieptul dezosat,spalat,uscat. taiat foarte marunt si condimentat cu condimente pentru pui sau pur si simplu cu sare si piper;dupa ce s-a odihnit putin o punem in tigaia cu ulei sa se caleasca,adaugam apoi ciupercile de asemenea tocate marunt iar dupa ce a scazut apa din ele,adaugam morcovul ras fin,usturoiul pisat,ceapa si ardeiul taiat in cubulete mici,sosul de soya,amestecam dar nu lasam sa se caleasca,mai potrivim de gust apoi lasam sa se raceasca;

Foile de orez le inmuiem cateva secunde in apa fierbine,le punem pe un tocator curat (cate 2 pentru ca sunt foarte subtiri si se rup),le ungem cu pensula cu lapte de cocos,punem cate 2 lingurite de umplutura,aducem spre interior marginile laterale apoi rulam ca pe sarmalute si le punem pe platou;procedam la fel pana se termina umplutura ca foi sunt multe in pachet;

Pentru sos amestecam toate ingredientele intr-un bol apoi adaugam sare si piper dupa gust

Servim pachetelele pe farfurie pudrate cu migdale macinate si sos.

TIPS-URI

1

pentru cine nu are lapte de cocos, poate inlocui cu lapte obisnuit; procedam asa pentru a elimina mirosul specific fainii de orez

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu urechi de lemn