Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Taiem ceapa solzisori, ardeii fasii, usturoiul tocat marunt, iar pieptul de pui dezosat il taiem cubulete. Intr-o tigaie incingem putin ulei si calim ceapa, usturoiul si ardeii la foc mic. Stingem cu 4 linguri vin alb si mai lasam putin pe foc ca sa se evapore alcoolul. Dam deoparte.
Intr-o alta tigaie rumenim bucatelele de pui apoi adaugam legumele calite si verdeata tocata. Punem 3 linguri de bulion si porumbul, potrivim de sare si piper. Amestecam bine si lasam sa fiarba 2-3 minute la foc mic.
Intindem fiecare lipie umplem cu amestecul de legume si carne si impachetam. Asezam pachetelele intr-o tava pe care am uns-o cu restul de bulion. Ungem pachetelele cu galbenus adaugam smantana peste pachetele si presaram cascaval razuit.
Dam la cuptor pana se rumenesc frumos.
1
Sunt foarte bune si cu ardei iute sau servite cu sos de smantana cu usturoi
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult