Pachetele de primavara

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2010 | 8760 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru umplutura:
  • 1/2 varza mica alba
  • 2 morcovi potriviti ca marime
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 2-3 catei de usturoi
  • 3-4 felii sunca sau 300 gr carne tocata de pui
  • ½ fir de praz l
  • 4-5 ciuperci asortate
  • 3-4 linguri sos soia
  • 300 ml ulei pentru prajit
  • sare si piper dupa gust
  • 1 pachet foi de placinta subtiri
  • Sos dulce acrisor:
  • 3 linguri otet din orez sau vin
  • 3 linguri zahar brut
  • 2 linguri sos de rosii
  • 2 linguri sos de soia
  • zeama de la 2 portocale
  • 1 lingura ulei de susan sau ce va place
  • 1 lingurita amidon
  • 5-6 linguri de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele de primavara:

Intr-o tigaie tip woc,se pune la incins 2-3 linguri de ulei,apoi se pune la calit carnea de pui sau sunca, pana este gata carnea.

Se adauga morcovii, varza,prazul,usturoiul,ciupercile si ardeii taiati fideluta, piperul si sosul de soia, se fierbe totul cam un minut la foc puternic,pana s-a evaporat tot lichidul.

Desfacem foile si taiem patrate aproximativ egale.

Punem cam 2 ligurite de umplutura aproximativ pe mijloc. Se suprapun putin colturile laterale pe diagonala, partea dinspre voi se uneste cu colturile suprapuse si rulam. Se incinge bine uleiul si se prajesc rulourile pana devin aurii.,atentie ca se prajesc foarte repede.Apoi le scoatem si se pun pe un prosop de hartie sa eliminam excesul de grasime.

Se servesc alaturi de un sos dulce acrisor.

Sosul:

Se amesteca toate ingredientele,apoi se pune putin la foc pana ce sosul se ingroasa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele de primavara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

rivka 1

22.02.2010, 12:43

ia te uita astea sunt un fel de loempia...bravo nu am facut niciodata desi imi plac mult...

madi_marin 1

22.02.2010, 15:45

pachetelele astea sunt delicioase...... ori cu legume, ori cu carnita....sunt minunate si usor de pregatit....

lia maria 1

26.02.2010, 16:16

Sunt deliciase nota 10 cu steluta pentru aceasta reteta...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Budinca cu dovlecei