Pachetele de primavara

de Oana in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2013 | 9180 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • un sfert de varza ( rosie sau alba) mica
  • 3 linguri de muguri de soia
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri ulei de wok cu usturoi
  • 4 foi de placinta
  • 50 g unt topit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele de primavara:

Se curata morcovul de coaja, se spala impreuna cu dovlecel si varza. Se taie apoi julien foarte fin. Se incinge uleiul in wok si se trag legumele la tigaie pana devin al dente. Se adauga sosul de soia la final si se mai lasa un minut pe foc. Se adauga  mugurii de soia,eu am avut la borcan,conservati. Se lasa apoi la racit.

Se topeste untul. Se iau 2 foi de placinta si se taie in 9 dreptunghiuri. Se aseaza cate o  lingura din compozitia de legume pe fiecare dreptunghi. Se ruleaza fiecare pachetel si se unge cu unt fiecare parte rulata, sa se prinda bine. La fel se procedeaza si cu celelalte 2 foi de placinta.

Se aseaza pachetele intr-o tava, pe hartie de copt, si se coc la foc potrivit pana se rumenesc. Se pot insa praji in ulei incins, dupa preferinta. 

Se servesc caldute cu sos de soia si cu sos dulce-picant.

 

RETETA IN IMAGINI

Pachetele de primavara-0
Pachetele de primavara-1
Pachetele de primavara-2
Pachetele de primavara-3
Pachetele de primavara-4
Pachetele de primavara-5

COMENTARII (20)

Oana

Oana 1

05.08.2013, 20:23

Multumesc!

shmekheru

shmekheru 1

12.06.2014, 11:19

Cum e uleiul de wok? Nu prea am inteles eu ce e cu el. In rest foarte bune pachetelele, eu am adaugat si niste salam Victoria si au iesit si mai minunate (sunt mai carnivor)

Oana

Oana 1

12.06.2014, 16:57

Este un ulei luat din Lidl si chiar asa scrie pe sticla, ulei de wok. Dar merge cu orice tip de ulei, nu-i problema

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24