Pacheţele de pui ≈ 200≈

de diaconta in Pui, 9 Oct 2011 | 6053 vizualizari

 

Incredibil dar adevărat.Uite aşa ne ispitim unii pe alţii şi mai cu o gluma,mai cu o informaţie utilă, se înmulţesc şi reţetele noastre.Uite aşa am ajuns şi eu la 200 de …reţete,sper să nu ajung şi cu kilogramele tot acolo tot bucătărind.Pentru reţeta aceasta m-au inspirat „Poveştile culinare „ ale Liei.O reţetă pe cât de simplă pe atât de delicioasă,tocmai bună de servit într-o Duminică mohorâtă de toamnă.Eu vă doresc însă să vă fie bine şi frumos oriunde v-aţi afla.

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui(as zice sa fie mai generos dar depinde de pofta si placerea voastra)
  • 2 morcovi
  • ardei kapia rosu
  • Cascaval felii
  • Sunca felii
  • Sare,piper
  • Susan
  • ulei
  • Crengute de rozmarin
  • Hârtie de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pacheţele de pui ≈ 200≈:

Se coace ardeiul kapia,se decojeste,se desareaza si se pune putin ulei deasupra.

Pieptul de pui se taie felii si se bate cu ciocanul de snitele,dupa ce in prealabil l-am pus între doua bucati de folie.Vom putea astfel sa-l întindem frumos fara a se rupe.Condimentam carnea.

Fierbem morcovii si îi taiem fâsii sau putem sa-i lasam întregi daca sunt mai mici.

Încercam sa evit folosirea foliei de aluminiu pentru prajit,asa ca Lia mi-a dat solutia potrivita,folosirea hârtiei de copt în locul foliei de aluminiu.
Hârtia de copt se uda si se stoarce,va deveni astfel mai maleabila si va crea si un abur în interiorul ei,numai bun pentru carniţă.

Pe hârtia de copt presaram putin susan(eu am pus si un strop de ulei,ca sa fiu sigura ca nu se lipeste carnea,nu s-a lipit decat unde a iesit putin cascaval) asezam pieptul de pui,iar deasupra felii de cascaval,sunca,morcovi si ardei copt.Mai adaugam si cate o crenguta de rozmarin în fiecare pachetel.Înfasuram cu ajutorul hârtiei,strângem bine la capete si legam cu sfoara.
Asezam rulourile astfel obtinute într-o tava în care am pus de asemenea hârtie de copt.Lasam la cuptor aproximativ 40 de minute.Desfacem un pachetel sa vedem daca carnea este bine facuta.

O idee foarte buna de aperitiv rece sau poate fi servita alaturi de o garnitura,ca fel de baza.Eu am preferat-o alaturi de o garnitura de orez cu salata de sfecla rosie.Mmmmmm ce de culori în farfurie.

Poftă bună !!!!!!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pacheţele de pui ≈ 200≈" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (71)

Bya Ralu 1

20.04.2012, 00:59

minunate,am trecut la favo

mihaelar63 1

29.10.2013, 15:41

Oare cum mia scapat ?

diaconta 1

29.10.2013, 16:05

Mihaela si mie-mi mai scapa una alta)) mai ales de-o vreme

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi dauphinoise