Pachetele de vara vietnameze cu creveti si sos Nước chấm

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2015 | 3148 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru pachetele:

  • 100 grame creveti gatiti si curatati
  • 6 foi de orez
  • 1 morcov taiat julienne
  • 50 grame taitei din orez (vermicelli)
  • 1/2 ardei rosu taiat julienne
  • 2 foi de bok choy (varza chinezeasca) taiate julienne
  • 2/3 castravete taiat julienne

Pentru sosul Nước chấm:

  • 2 linguri suc de lime
  • 1 lingura zahar
  • 3 linguri apa
  • 1 lingura sos de peste
  • 1 catel de usturoi tocat marunt
  • 1/2 chili tocat marunt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele de vara vietnameze cu creveti si sos Nước chấm:

Se amesteca toate ingredientele pentru sos mai putin usturoiul si chili si se lasa la frigider cel putin 30 de minute. 

Se gatesc taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Se inmoaie foile de orez in apa calda pana devin maleabile. Lucrand cu cate una odata, se intind pe o suprafata curata si se aseaza 3 creveti in line, aproape de centrul foii de orez, lasand spatiu spre margini, apoi restul ingredientelor in ordinea dorita. Se aduce capatul dinspre noi catre centru, apoi marginile exterioare si se ruleaza pana la capat. Se procedeaza la fel cu foile ramase.

Se aseaza pe un platou, la distanta intre ele pentru ca se pot lipi.

In momentul servirii, se adauga usturoiul si chiliul in sos si se inmoaie rulourile in acesta. Se consuma imediat.

TIPS-URI

1

Se pot pastra in frigider cateva ore, acoeprite cu un prosop umed

2

Calorii per buc: 67

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele de vara vietnameze cu creveti si sos Nước chấm" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitive cu creveti