Pad Thai cu tofu

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 15 Feb 2016 | 3287 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 grame taitei lati din orez
  • 100 grame tofu ferm, scurs si taiat cuburi
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 linguri alune prajite nesarate, maruntite
  • sucul de la 1/2 lime
  • 2 linguri sos de soia
  • 1/2 lingura zahar brun
  • 2 oua, batute ca pentru omleta
  • un catel de usturoi, tocat
  • felii de lime
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pad Thai cu tofu:

Taiteii se lasa la inmuiat in apa fierbinte 10 minute.

Se amesteca zaharul cu sucul de lime si sosul de soia.

Se taie frunzele firelor de ceapa in batoane de 2-3 cm, iar restul rondele.

Intr-o tigaie cu putin ulei, se calesc usturoiul si partea alba a firelor de ceapa cateva minute. Se adauga ouale si se amesteca foarte putin, pana incep sa se gateasca. Se scot pe o farfurie.

In aceeasi tigaie, se adauga tofu. Se gateste2 minute, apoi se adauga taiteii si dupa 1 minut, frunzele de ceapa. Se adauga mixul de sos de soia si se amesteca pana cand taiteii incep sa se inmoaie, avand grija ca acestia sa nu se lipeasca unul de celalalt. La final, se adauga ouale gatite anterior si o parte din alune. Se amesteca pentru omogenizare.

Se serveste imediat cu suc de lime si restul de alune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pad Thai cu tofu" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

15.02.2016, 17:54

Mitinita 1

15.02.2016, 18:42

Tofu am, taitei am...oare de ce nu fac si eu ) Multumesc ca ai postat reteta

CameliaR 1

15.02.2016, 21:23

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi cu branza si broccoli