Pahare de sarbatoare

de aziz in Dulciuri, 16 Noi 2010 | 2078 vizualizari

 

Delicios.......

 

INGREDIENTE

  • 400 gr visine din compot fara simburi
  • 2 pahare suc de visine
  • 1/4 pahar zahar
  • 1lingurita scortisoara
  • 2 linguri corn flour
  • Pt crema de lapte:
  • 2 pahare de lapte
  • 1 pahar smintina pentru frisca
  • 4 linguri corn flour(de preferinta din faina de orez)
  • 8 linguri de zahar
  • 1 lingura esenta vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pahare de sarbatoare:

pentru crema de visine punem 2 pahare sirop de visine din compot intr-o oala pe aragaz la foc mediu ;adaugam zaharul scortisoara ;cind se apropie de punctul de fierbere se adauga corn flour-ul se amesteca energic se obtine o crema gelatinoasa pe care o vom pune in 8 pahare ca cele din imagine sau de care doriti ;se pune doar cite un sfert de pahar peste care punem visine din compot .

crema de lapte:punem laptele la fiert pe aragaz adaugam zaharul vanilia si smintina pentru frisca cind ajunge in punctul de fierbere adaugam corn flour-ul amestecam pina se formeaza o crema ca la eclere ;cu aceascta crema vom completa paharele .se dau la figider pina in momentul servirii ;

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pahare de sarbatoare 63252
retete culinare - Pahare de sarbatoare 63253

COMENTARII (18)

aziz 1

19.11.2010, 14:57

arabii, de fapt musulmanii au avut zilele astea cea mai mare sarbatoare a lor Sacrificiul ar fi corespondentul Pastelui crestin zic eu .isa paharele l-e fac atunci cind mi se nazare

elena1988 1

16.03.2011, 13:51

aziz 1

17.03.2011, 07:57

ce faci elena cauti pe la anticariat?

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55