Pahare delicioase

de lilik in Dulciuri, 14 Iun 2011 | 1707 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml frisca lichida
  • 250-300 gr caise
  • 100 gr zahar
  • 200 gr cirese
  • 100 gr zahar
  • sucul de la 1/2 de lamaie
  • 10 cirese
  • 2 caise
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pahare delicioase:

Decojim caisele,le scoatem samburii si le facem piure.punem piureul de caise cu zaharul pe foc mic pana se ingroasa apoi lasam sa se raceasca.

Ciresele le curatam de samburi si le facem piure,apoi trecem prin sita pt a elimina coaja. Punem piureul de cirese cu zaharul si sucul de lamaie pe foc mic pana se ingroasa,apoi lasam la racit.

Batem frisca bine si o amestecam cu compozitia de caise.

Taiem cele 2 caise cubulete si la cirese le scoatem samburii.

Punem crema de caise intr-un poche si punem in pahare un strat de crema de caise,un strat de piure de cirese,cateva jumatati de cirese,alt strat de crema de caise,un strat de caise taiate cubulete si inca putin piure de cirese.

Dam la rece pana in momentul servirii.

Daca vreti puneti cate un mot de frisca si decorati cu o cireasa.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pahare delicioase 110173
retete culinare - Pahare delicioase 110174

COMENTARII (30)

lilik 1

15.06.2011, 15:17

asa e Dia...tare bun pe vremea asta

adry88 1

15.06.2011, 16:34

un pahar si pt mn k arata grozav

ionela2682 1

15.06.2011, 17:48

Si ce umplutura au paharele ecelea delicioase!!!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55