Paine

de mamaieelena in Piine, 10 Feb 2011 | 3517 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 25 gr.drojdie
  • 1/2 lingurita sare
  • 30 gr. margarina
  • 250 ml. apa calduta
  • 1 lingurita zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine:

Faina la temperatura camerei se pune intr-un lighean de plastic si se face o adancitura in care se pun toate ingredientele .Se amesteca f bine totul si cand e omogenizat se lucreaza vertiginos la framantat. Se lasa la dospit 30 minute si dupa aceea se pune pe masa de lucru pe care am pus faina se reframanta si se da forma dorita:eu am facut-o rotunda de aceasta data. Cand e dospita suficient dar nu sa se dubleze volumul se da la cuptorul deja incins la 180 grade pentru 45 minute .

Pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paine Challah- painica evreiasca