Paine

de gaby_gabytza in Piine, 27 Ian 2013 | 2924 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 cub drojdie
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 100 g iaurt
  • cca 150 g apa calduta
  • uns
  • ou
  • un varf cutit zahar
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine:

Amestecam faina cu zaharul si sarea. Facem o gaura in mijloc, adaugam uleiul drojdia dizolvata in putina apa si amestecam. Adaugam iaurtul si treptat apa calduta. Framantam o coca nelipicioasa acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul. Impartim coca in bucati egale formam suluri din bucati dupa care le impletim cate doua. Am asezat doua impletituri si deasupra inca o impletitura in tava. Am uns cu oul amestecat cu zaharul si deasupra am presarat susan. Am mai lasat la dospit inca 15 min dupa care am dat la cuptor pana sa rumenit frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paine pufoasa, cu smantana in aluat