Paine cu musli

de Oana in Piine, 24 Feb 2010 | 7462 vizualizari

 

Rapida, la masina de paine.

 

INGREDIENTE

  • 400 ml apa
  • 2 linguri de ulei
  • 2 lingurite de sare
  • 1 lingura si jumatate de zahar
  • 2 linguri si jumatate cu lapte praf
  • 640 g faina alba
  • 4 lingurite cu drojdie granulata
  • 4 linguri musli
  • 1 lingura seminte de floarea soarelui
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu musli:

Toate ingredientele se pun in cuva masinii de paine, in ordinea de mai sus, mai putin o lingura de musli si o lingura de seminte. Se selecteaza programul de paine rapida, ce dureaza 1h20'. Dupa ce aluatul este amestecat si incepe sa creasca, se deschide capacul si se presara deasupra semintele si musli pe care le-am oprit. Painea se scoate pe un grilaj si se lasa la racit.

 

Aici este painea rapida cu tarate.

TIPS-URI

1

Faina alba poate fi combinata cu tarate, se pun doar 540 g faina alba si 100g tarate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu musli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Bunica 1

25.02.2010, 19:27

Mai da harnicuta ai mai fost ! Foccacia, mmm bun. Oana fii tu vrednica precum te stiu si fa o foccacia sa invatam si noi.

Bunica 1

25.02.2010, 19:32

Carmencitta, nu rata masina. Cand nu o aveam ziceam ca ce-mi trebuie, ce nu pot sa framant daca vreau paine calda? Acum tot ce se framanta se baga la masina. E super!

Oana 1

25.02.2010, 19:39

Buni, da, o sa fac, dar sa-mi iau rosii deshidratate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bagheta frantuzeasca