Paine cu ou

de burdulea56 in Aperitive / Garnituri, 11 Oct 2010 | 2711 vizualizari

 

Painea cu ou sau ,,bundas chener,, nu stiu sa scriu corect, este o reteta pe care o facea foarte buna o matusa unguroaica. Ea facea reteta asta de multe ori cu cozonacul care se invechea. Era minunat la gust. Intotdeauna de sarbatori cand ramane cozonac, musai sa fac cateva felii.

 

INGREDIENTE

  • 3-4 oua,
  • paine mai veche,
  • sare,
  • ulei pt prajit painea.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu ou:

Se bat ouale cu putina sare, se taie felia de paine in jumatate, se da prin ou pe ambele parti, apoi se prajeste in ulei tot pe ambele parti. O asociez cu mezeluri, la dejun sau la cina.

 

TIPS-URI

1

Folositi paine mai veche.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Paine cu ou 55678
retete culinare - Paine cu ou 55679
retete culinare - Paine cu ou 55680
retete culinare - Paine cu ou 55681

COMENTARII (21)

burdulea56 1

12.10.2010, 23:28

Mena, Lia, chiar ca ne aduce aminte de copilarie, cred ca nu este copil sa nu-i placa.

burdulea56 1

12.10.2010, 23:29

Silvia, uneori si eu folosesc lapte, imi place si asa.

adry88 1

20.05.2011, 10:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D