Paine cu susan

de nadina73 in Piine, 30 Mai 2010 | 2230 vizualizari

 

dupa sugestia facuta de nadia,am pus susan in aluat...............e grozava

 

INGREDIENTE

  • 320 gr  faina alba
  • 180 gr faina integrala
  • 5 linguri de tarate
  • 4 linguri de susan prajit
  • 1 lingurita de sare
  • 20 gr drojdie
  • 250 ml apa
  • 50 ml ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu susan:

Se pune faina,taratele ,sarea in masina de paine .Apa se incalzeste putin apoi se pune drojdia si uleiul si se amesteca bine dupa care se pune peste faina,se lasa sa o framante bine .intre timp se pune susanul intr-o tigaie mica si se prajeste putin(da un gust aparte)apoi se pune peste aluat si se lasa in continuare la framanat si dospit Cand aluatul e dospit se scoate din masina de paine se modeleaza se unge cu putin ulei si se presara si deasupra susan Se unge o tava si se pune paine se mai la sa creasca 20 minute in tava apoi se pune la cuptor pentru 40-45 minute la 160 grade. Intr-adevar cu susan inaunrtu e mai buna,multumesc nadia de sfat

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Paine cu susan 34818
retete culinare - Paine cu susan 34819
retete culinare - Paine cu susan 34820
retete culinare - Paine cu susan 34821
retete culinare - Paine cu susan 34822
retete culinare - Paine cu susan 34823
retete culinare - Paine cu susan 34824

COMENTARII (17)

nadina73 1

30.05.2010, 18:23

pai la ce sa o mai trimit o aduci direct cand vi madi

lia maria 1

31.05.2010, 09:41

si eu am facut cu susan dar nu am prajit semintele, a fost buna dar data viitoare fac cu seminte prajitefoarte bine arata painica ta

mariac 1

31.05.2010, 22:27

eu iti trimit brinza de oaie si te rog sa imi faci si mie pa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D