Paine cu unt si multicereale

de Sylvia in Pizza, 18 Feb 2010 | 3025 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 grame faina tip 55,
  • 250-300 ml apa,
  • 25 grame drojdie proaspata,
  • 40 grame de unt moale,
  • 2 linguri de amestec de cereale,
  • o lingurita sare si o jumatate lingurita zahar brun.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu unt si multicereale:

Am preparat aluatul cu masina de facut paine si l-am lasat la dospit tot acolo. Apoi am modelat 2 bule de paine rotunda si am crestat si presarat deasupra susan si seminte de foarea soarelui si am mai lasat la dospit 25 de minute.

 Se coc timp de 25-30 minute in  cuptorul incins in prealabil la 210 grade, cu o tava cu 250 ml de apa sub tava cu painea sa faca crusta mai crocanta.

 Este foarte pufoasa si se pastreaza proaspata si a doua zi, va doresc pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu unt si multicereale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Oana 1

18.02.2010, 23:31

Eu nu am facut...stiu ca facea mamaie la tara cu turtite de malai, dar nu stiu cum....si nu-mi zice , ca tocmai ce am facut si eu paine la masina si mor aici de pofta

Sylvia 1

19.02.2010, 15:14

Oana ai mancat sau te-ai abtinut eroic .?

rivka 1

19.02.2010, 21:28

foarte frumoase!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza...