Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Intr-un vas se adauga faina,sarea,zaharul,amestecam si facem o gaura in mijloc,adaugam drojdia dizolvata in apa calduta,
Adaugam drojdia dizolvata in apa calduta,ouale batute,smantana,uleiul si incepem sa framantam adaugand treptat laptele caldut,
Framantam pana rezulta o coca omegena si nelipicioasa.Acoperim si lasam la dospit pana ce isi dubleaza volumul,
Rupem o bucata de aluat si intindem o foaie de aluat care o asezam in tava ridicand putin si pe pereti tavii,
Din aluatul ce ramane adaugam 300 g urzici,5 linguri smantana si framantam un pic pana ce se incorporeaza urzicile.
Rupem bucati de aluat si formam bilute asezand pe margine.
Intr-un bol adaugam ouale,ardeii tocati,urzici ramase,leurda tocata,sare,piper,smantana si amestecam bine,
Turnam compozitia in mijlocul tavii si dam la cuptorul incalzit pana ce se rumeneste frumos.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult