Paine cu usturoi si patrunjel

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 8 Sep 2010 | 6618 vizualizari

 

Exista paine cu usturoi congelata si mereu cumparam,e drept e mult mai scumpa, pana am zis dar cum ar fi sa incerc sa fac eu acasa. Merita e grozav de buna si au papat si piticii

 

INGREDIENTE

  • 3 baghete de franzela
  • 1 pachet de unt 250g
  • 1 lingurita praf de usutroi
  • 4-5 dinti de usutroi
  • patrunjel verde tocat
  • folie de aluminiu
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu usturoi si patrunjel:

Se taie franzeluta feliute ,dar nu chiar pana jos de tot

Untul se omogenizeaza bine cu praful de usutroi ,patrunjelul verde tocat si usturoiul pisat foarte marunt pana devine cremos

Se ung feliutele de paine cu crema de unt ,se infoliaza bine in folia de aluminiu se da tava la cuptor 10 minute la 180 grade, dupa care inca 10 minute si se intorc iar apoi 5 minute cu folia desfacuta pentru  a se rumeni putin.

Merg perefct la un aperitiv pa langa alte gustarele

Este grozav de buna, papi si nu te mai opresti

 

RETETA IN IMAGINI

Paine cu usturoi si patrunjel-0
Paine cu usturoi si patrunjel-1
Paine cu usturoi si patrunjel-2
Paine cu usturoi si patrunjel-3
Paine cu usturoi si patrunjel-4
Paine cu usturoi si patrunjel-5
Paine cu usturoi si patrunjel-6
Paine cu usturoi si patrunjel-7

COMENTARII (27)

nadina73

nadina73 1

11.09.2010, 11:50

danuta

nadina73

nadina73 1

11.09.2010, 11:50

bunica e nebunie pe cuvant

sebirizescu

sebirizescu 1

14.09.2013, 11:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!